úterý 11. listopadu 2014

Má přednáška: Jak by stavěla dům matka příroda

Datum: tento čtvrtek v 18:00 - 20:00
Místo: Brno, Schodová 2, Centrum pro vaše tělo i duši

Motto: Vše, co vám chci ukázat, je jen aplikování "permakulturního designu" na stavitelství. Aplikování přírodních postupů do lidské činnosti.
Právě to je na té myšlence nejvíce pobuřující. Přiznání, že pravdu má příroda, ne člověk. Nový je ale fakt, že k této myšlence přistupuji z pozice hlubokého poznání a pochopení souvislostí, znalostí.

Srdečně zvu veškeré zájemce o alternativní přístup ke stavebnictví na svou přednášku zabývající se stavbou domu, jeho účelem a smyslem.
Na tomto blogu již více jak rok prezentuji svůj pohled a názor, pokud jej sdílíte, nebo chcete naopak polemizovat, nabízím vám možnost osobního setkání.
Pokud se chystáte teprve stavět či připravujete svůj projekt, dejte mi možnost ukázat vám trochu jiný úhel pohledu, než nabízí ostatní. Uhel pohledu, který je v tomto oboru neobvyklý, z pohledu matky přírody. Nebudu vás přesvědčovat o zelených a globálních problémech, příroda je osobní a altruistická. I já budu ve svém pohledu altruističtější, než je obvyklé. Zkusíme se oprostit od zvyklostí, reklam a zájmu velkých společností, a jejich potřebě vydělat. Hleďme na sebe a svou existenci sobecky, příroda to tak dělá, a dosahuje tak výskedků, který je pro nás mnohdy jen snem. Proč? Ukážu vám to.

Stánky akce: http://www.duchovniprednasky.estranky.cz/clanky/program---listopad-2.html

Facebook: http://www.facebook.com/333Ren